De Tour vanuit de zetel – 9 – Toeschouwers in Velodroom nog steeds aan het wachten op ritwinnaar

De negende rit van de Tour richting Roubaix was een kasseispektakel om duimen en vingers bij af te likken. Enkele toeschouwers wachten nog steeds vol spanning op de doortocht van John Degenkolb in de Velodroom.

“Wat een schitterende finale hebben we gezien. We kunnen niet wachten om Degenkolb een staande ovatie te geven als hij hier straks op de wielerpiste aankomt. Echt een verdiende winnaar. Hopelijk rijdt hij niet meer lek, het zou zonde zijn om zo toch nog de wedstrijd te verliezen.”, aldus een enthousiaste André Vermeire (66).

“Ja, de wetenschap dat je hier straks ook zo’n mooie kasseitrofee krijgt en zo’n plaatje in de douches van de Velodroom moet toch iets doen met een renner hé.”, treedt Robert De Lange (67) hem bij. “Leuk dat we dat straks vanop de eerste rij mogen meemaken. Hij heeft hier al een keer gewonnen, maar het blijft toch altijd speciaal.”

Enkele straten verder worden de laatste onderdelen van de boog van de laatste kilometer, de dranghekken, de commentaarcabine en de eretribune verwijderd.

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.